Over ons

Sinds 1979 adviseert Ronald Smedicus klanten in binnen en buitenland, waarbij winkels in Hilversum, Amsterdam, Amstelveen en op Ibiza als basis dienden van waaruit vele interieurs tot stand zijn gekomen.

Ronald_smedicus_grw

Diverse restaurants, hotels en kantoren hebben wij mogen adviseren, maar met name in de privésfeer hebben wij inrichtingen van vele appartementen en huizen gerealiseerd.

Wij werken met u als klant nauw samen om een totaal interieur of gedeelte daarvan te realiseren. U bepaalt waar wij beginnen en eindigen bij de advisering en/of levering.

Indien gewenst kan in nauwe samenwerking met ons bouwaannemersbedrijf een verbouwing (of aanpassing) worden gerealiseerd. Heeft u echter een eigen aannemer, dan kunnen werkzaamheden door ons worden begeleid.

Kasten, interieurbouw of speciale wensen op meubelgebied kunnen in samenwerking met een interieurbouwbedrijf worden gerealiseerd.

Heeft u een bestaande stoel of bank te bekleden, dan kan onze ervaren stoffeerder voor een vakkundige restauratie zorgen. Uit een ruime stoffencollectie kunt u bij ons uw keuze maken. Tevens hebben wij een eigen lampenkappenatelier.